Standarde inalte

Suntem pasionati de recrutarea juridica si facem eforturi neincetat, pentru a fi cei mai buni in domeniul nostru de activitate. Reprezentarea dvs., indiferent daca sunteti client sau candidat, este o responsabilitate care ne onoreaza si pe care o tratam cu maxima seriozitate, investind in serviciile pe care vi le oferim nu doar excelenta noastra cunoastere a pietei, ci si o abordare personalizata, care tine cont de specificul activitatii dvs., de personalitatea dvs., chiar si de cultura organizationala din care proveniti.

Relatii puternice

Relatiile sunt importante in orice domeniu de business, dar mai ales in recrutare, unde nu poti gasi cele mai bune talente, daca nu te bazezi pe o comunitate puternica. De aceea, construim relatii durabile, bazate pe transparenta si onestitate, atat cu clientii nostri, cat si cu candidatii cu care interactionam. Stim ca increderea, odata castigata, trebuie sa fie si pastrata. De aceea, nu facem compromisuri in ceea ce priveste etica profesionala si nivelul inalt de calitate al serviciilor pe care le prestam.

Excelenta in recrutare

Intelegerea domeniului de activitate al clientilor nostri este un avantaj competitiv cu care ne mandrim. Cunoastem foarte bine specificul sectorului juridic si ne bazam pe perspectiva unui avocat, care face parte din echipa noastra, pentru a pune la punct strategia de recrutare potrivita nevoilor dvs., indiferent daca sunteti client sau candidat. Aceasta perspectiva din interiorul domeniului juridic este completata de experienta de HR si de business a consultantilor nostri, astfel incat sa puteti primi cu incredere sfaturile pe care vi le oferim.

Atitudine pozitiva

Credem ca pasiunea este esentiala atunci cand rolul tau este de a identifica omul potrivit, pentru jobul potrivit. Iubim ceea ce facem si cautam sa atingem excelenta in fiecare etapa a procesului de recrutare. Pasiunea noastra nu se rezuma doar la activitatea noastra, ci si la oameni. Nu privim candidatii ce pe niste simple resurse de plasat intr-un anumit loc. Cautam sa vedem lucrurile in profunzime, pentru a identifica acea potrivire autentica dintre un om si un rol.

Alaturati-va celor 160 de companii care au apelat la servicile noastre, pentru a atrage in echipa oamenii potriviti

 

CONTACTATI-NE ACUM

Kapital Legal – strategia castigatoare, alaturi de echipa noastra

Echipa noastra este formata din profesionisti seniori, cu experiente complementare, lucru ce ne permite sa gandim solutii de recrutare diferite, adaptate atat nevoilor dvs., cat si contextului pietei.

Ne dorim sa profitati la maxim de know-how-ul echipei Kapital Legal. Investim toate energia si priceperea in relatia cu clientii nostri si ne propunem sa ramanem intotdeauna obiectivi in raport cu acestia. Nu ne sfiim sa exprimam si sa argumentam opinii ce sunt diferite de ale lor, atunci cand este cazul, deoarece credem ca valoarea pe care o aducem sta in pregatirea profesionala si in obiectivitatea pe care se bazeaza recomandarile noastre. Un consultant de incredere nu este cel care iti da dreptate cu orice pret, ci cel care iti protejeaza intotdeauna interesele, prin sfaturile pe care ti le ofera.


Intrebari frecvente

In toate cazurile, desfasuram si o cautare directa, pentru identificarea candidatilor potriviti. Anunturile de recrutare, desi au meritul de a spori notorietatea brandului atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri, reusesc foarte rar sa atraga candidati cu adevarat potriviti.

Identificarea unui candidat potrivit dureaza intre 4 – 10 saptamani, in functie de nivelul de senioritate si de specializarea ceruta. Un rol important il joaca si brandul de angajator al casei de avocatura. Am spune ca acesta conteaza chiar foarte mult!

Clientul va primi o lista scurta a candidatilor selectati pentru postul pe care doreste sa il ocupe. Lista va di insotita de CV-uri, o evaluare facuta de noi fiecarui candidat, care va include si punctele tari si punctele slabe pe care le-am identificat, precum si asteptarile salariale. In baza acestor materiale, clientul va face o alegere sau poate decide sa organizeze la randul sau un interviu cu unul sau mai multi dintre candidatii de pe lista scurta.

Putem pastra confidentiala denumirea clientului pana in momentul in care candidatul a ajuns pe lista scurta, iar clientul decide sa mearga mai departe cu el. Cu toate acestea, mentionam ca brandul de angajator al clientului este foarte important in atragerea celor mai buni candidati si, prin urmare, recomandam ca denumirea clientului sa fie publica inca de la inceputul procesului de recrutare.  In ceea ce ii priveste pe candidati, putem pastra confidential numele, pana in momentul in care clientul decide sa ii invite la un interviu sau sa le faca o oferta.

Da, va incurajam sa ne trimiteti CV-urile dvs., precum si informatii cu privire la oportunitatile profesionale pe care le vizati, la adresa de email : office@kapitallegal.ro.

Echipa noastra