Ce spun clientii nostri despre noi

caret-down caret-up caret-left caret-right
ANA LUPȘOR Human Resources Schoenherr si Asociatii SCA / Schoenherr Attorneys at Law

Lucram cu Kapital Legal de aproape 2 ani si am inchis impreuna cateva pozitii importante pentru noi.
Recomand serviciile de recrutare pe care le ofera, pentru atentia la profilele cautate, atat din punct de vedere tehnic, cat si soft skills.

MARINA CRENGUTA FLOREA Partener ZRVP

"Imi face placere sa recomand serviciile Kapital Legal. Colegii gasiti prin intermediul lor s-au integrat armonios, atat profesional cat si uman, in echipa noastra."

MIRUNA MITU Human Resources Regional Manager - Europa Centrală, SE B2Kapital Portofolio Management

"Lucram cu Kapital HR din 2019 pe zona de recrutare si suntem foarte multumiti de colaborare. Consultantii au un nivel de senioritate ridicat astfel incat sa inteleaga nu doar profilul candidatilor cautati, dar si bussinesul nostru, reusind sa identifice profile potrivite atat din punct de vedere uman, cultural dar si tehnic. Am recrutat atat pentru Romania cat si international. Multumim echipei Kapital HR pentru suport si ii recomandam cu incredere, ca fiind o echipa fresh, implicata si serioasa."

DAVID OPREA Attorney-at-law Markó & Udrea Attorneys-at-law

"Am colaborat cu echipa Kapital HR in vederea gasirii unui avocat colaborator senior. Compatibilitatea la nivel uman cu restul echipei este poate mai importanta intr-o organizatie de dimensiuni mai reduse, cum ar fi o societate de avocati de 10 oameni. Trecand peste identificarea propriu-zisa de candidati prin metode specifice, capacitatea Kapital HR de a obtine anumite informatii despre candidati care nu apar intr-un CV (planuri personale pe termen scurt-mediu, tipul de lucrari avocatiale care ofera satisfactie, maturitate etc.) reprezinta un beneficiu important pentru clienti in procesul de recrutare pentru meserii juridice."