„Kapital Legal e despre oameni, nu despre resurse. Ca sa lucrezi in HR si sa fii bun in ceea ce faci, este nevoie sa iubesti oamenii, sa ai foarte multa rabdare si sa fii curios, pentru a scoate totul de la cel din fata ta. Oamenii sunt mult mai mult decat iese la iveala intr-o ora de interviu. Credem in descoperirea vocatiei si a misiunii personale. De altfel, acest lucru face diferenta intre avocatii şi juristii de succes si cei care au un simplu job, ce le asigura o existenta confortabila. De aceea, vrem sa le oferim clientilor nostri candidati care si-au descoperit si isi exercita vocatia, nu candidati care au acumulat cativa ani de experienta si atat.”

Alina Conu, Managing Partner, Kapital Legal

 • 2018
  Alina Conu fondeaza Kapital HR, o companie de consultanta in HR, care ofera servicii de recrutare si executive search, evaluare, ateliere de dezvoltare personala, managementul performantei si outplacement. Motivata de o imensa pasiune pentru domeniu, echipa Kapital HR, aduce o perspectiva personala in toate serviciile oferite, pe care le personalizeaza pentru specificul fiecarui client.
 • 150
  In cei trei ani de existenta, Kapital HR a fost un partener de incredere pentru peste 150 de companii din industrii diverse. Consultantii nostri, profesionisti cu experienta solida, atat in domeniul resurselor umane, cat si in business, au contribuit la angajarea a peste 2300 de candidati, la evaluarea a peste 2500 de angajati si la dezvoltarea personala a mai mult de 1500 de persoane.
 • 2019
  Observand o nevoie din piata, in anul 2019 am inceput sa facem recrutare focusata pe domeniul juridic. Ne mandrim sa fim deschizatori de drumuri in aceasta zona de activitate si ne propunem sa investim excelenta cunoastere a pietei, experienta consultantilor nostri, precum si perspectiva din interiorul profesiilor juridice, oferita de colegul nostru, Andrei Sorescu, pentru a duce recrutarea juridica din Romania la urmatorul nivel.
 • 12
  Garantam o retentie de 6 – 12 luni pentru candidatii pe care ii recrutam. Este o abordare indrazneata pe piata serviciilor de recrutare, dar facem acest lucru pentru ca avem incredere in munca noastra. „Despre oameni, nu despre resurse” – este mai mult decat un motto pentru noi. Avem rabdarea si priceperea necesare, pentru a gasi candidati cu adevarat motivati si potriviti pentru mediul profesional in care ii plasam.
 • 2020
  Incepand din anul 2020, Alina Conu, cofondator si Managing Partner, Kapital HR & Kapital Legal, devine presedinte al Camerei de Promovare Externa a Romaniei pentru Forta de Munca si Resurse Umane. Aceasta functie ii permite sa isi foloseasca viziunea profesionala si experienta de peste 15 ani, pentru a reduce distanta geografica dintre candidati si companiile care ofera cele mai bune oportunitati de angajare pentru ei.
 • 2021
  Anul 2021 marcheaza lansarea brandului Kapital Legal. Convinsi de nevoia de servicii de recrutare juridica specializate, am decis sa lansam acest brand, care va beneficia de intreaga experienta dobandita de Kapital HR, dar va aduce in plus o abordare adaptata particularitatilor domeniului juridic. Astfel, prin servicii personalizate, de cea mai buna calitate, ne propunem sa devenim un nume de referinta in recrutarea juridica din Romania.

Daca v-au convins informatiile de mai sus, va invitam sa ne cunoastem, pentru a descoperi impreuna cum putem contribui la succesul dvs.

 

CONTACTATI-NE ACUM