I. Informatii generale

Kapital Legal – S.C. ALPHA PEOPLE S.R.L. (denumita in continuare Kapital Legal), cu sediul in Bucuresti, Sect. 1, Strada Barbu Delavrancea inregistrata la Registrul Comertului cu nr.  J40/6789/11.05.2017, CUI RO37550267, in calitate de operator de date, asigura protectia datelor cu caracter personal apartinand persoanelor cu care colaboreaza: reprezentanti ai clientilor, candidati, utilizatori ai site-ului sau angajati.
Acest lucru este realizat prin:

  • intocmirea si comunicarea prezentei politici de confidentialitate, inclusiv catre toti candidatii, clientii si angajații;
  • actualizarea politicii de confidentialitate oricand este necesar;
  • aplicarea unor instructiuni de lucru referitoare la protectia datelor cu caracter personal;
  • aplicarea cu strictete a masurilor de protectie a vietii private in cadrul companiei;
    Prezenta politica de confidentialitate descrie practicile noastre privind colectarea, utilizarea și transferul datelor comunicate direct companiei noastre, precum si utilizarea datelor cu caracter personal obținute din surse publice, in scopul desfasurarii obiectului nostru de activitate.
    Daca termenii stabiliti in cadrul acestei Politici de confidentialitate nu sunt acceptabili pentru dvs., va rugam sa ne comunicati acest lucru si, daca este cazul, sa ne solicitati in scris stergerea datelor dvs. personal, prin trimiterea unui mesaj la adresa de email: office@kapitallegal.ro sau prin trimiterea unei solicitari la adresa: office@kapitallegal.ro .

II. Categorii de date prelucrate

Avand in vedere obiectul de activitate al Kapital Legal, respectiv servicii de recrutare, colectam si prelucram:
• date personale incarcate de utilizatorii site-ului prin intermediul formularelor din site: nume, adresa de email, numar de telefon;
• date personale transmise de catre candidati in cadrul procesului de candidatura pentru joburile promovate: experienta profesionala, posturile ocupate, educatia, CV-ul, recomandari/referinte si datele de contact etc.;
• date personale ale reprezentantilor clientilor nostri, furnizate de acestia in momentul in care initiaza colaborarea cu noi sau pe parcursul colaborarii;
Kapital Legal trateaza datele cu caracter personal intr-o manieră compatibilă cu cerintele Directivei UE 95/46 si cu cele ale Regulamentului 679/2016.
Kapital Legal nu solicita si nu prelucreaza date cu caracter personal din categoriile speciale, ci doar date non-sensibile necesare si relevante pentru procesul de recrutare. Pot fi solicitate si prelucrate date sensibile daca acest lucru este necesar pentru indeplinirea unei obligatii legale, intr-o etapa ulterioara a proesului de cautare si recrutate.
Datele considerate sensibile sunt, dar nu se limitează la: informatii referitoare la rasa sau etnie, opinii politice, religie, calitatea de membru al sindicatelor, sanatate, preferinte sexuale sau cazier judiciar.
Dupa comunicarea datelor cu caracter personal veti primi un e-mail prin care veti fi informati cu privire la temeiul legal si scopul prelucrarii si stocarii datelor dvs., urmand ca, in momentul in care veti fi implicat intr-un proces de recrutare prin intermediul nostru, sa vi se solicite sa ne transmiteti consimtamantul explicit si informat de a prelucra si comunica aceste informații catre companiile cliente, pentru a fi luati in considerare pentru joburile pe care acestea doresc sa le ocupe.

III. Utilizarea si divulgarea informatiilor personale

Atunci cand va prezentam ca potentiali candidati, unui client Kapital Legal, ii comunicam clientului si informatiile dvs. personale. Vom face acest lucru doar dupa ce vom avea consimtamantul dvs. explicit, in acest sens.
In cazurile in care selectam potentiali candidati folosind surse publice, atunci si datele personale ale acestor candidati sunt deja publice. Prin urmare, vom putea le furnizam clientilor nostri aceste date cu caracter personal, fara a obtine acordul prealabil, explicit al candidatilor, in acest sens.

IV. Scopurile prelucrarii, stocarii sau divulgarii datelor personale

• identificarea oportunitatilor profesionale pe care le consideram relevante pentru candidate;
• identificarea candidatilor potriviti pentru clientii nostril;
• evaluarea candidatilor, in raport de cerintele pozitiilor disponibile, pentru care candideaza;
• informarea persoanelor vizate cu privire la proiectele/ serviciile oferite de Kapital Legal, care ar putea fi de interes pentru ele;

V. Securitatea informatiilor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a mentine acuratetea datelor si a asigura utilizarea corecta a datelor, implementam masuri de securitate fizică, IT si organizationale, rezonabile si adecvate, pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/ stocam/ prelucram.
Vom testa si revizui periodic eficienta masurilor de protectie a datelor fata de riscurile de pierderi, utilizări incorecte, acces neautorizat, dezvaluire, modificare sau stergere/ distrugere fara drept.
Furnizarea de informatii personale de catre dvs. este in intregime voluntara si aveti dreptul sa nu furnizati informatii personale.
Daca aveti nevoie de asistenta pentru accesarea, actualizarea, corectarea sau stergerea informatiilor personale sau daca nu mai doriti sa folositi serviciile noastre, puteti trimite oricand o solicitare in acest sens la adresa de e-mail: office@kapitallegal.ro

VI. Modificari ale politicii de confidentialitate

Kapital Legal isi rezerva dreptul de a modifica Politica de confidentialitate, în orice moment si pentru orice motiv. Aceste modificari vor fi reflectate in versiunea actualizata a acestui document.

VII. Durata stocarii/ prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale vor fi pastrate/ prelucrate pentru o durata de 5 ani. Ulterior, va vom solicita un nou consimtamant sau le vom sterge.
Data ultimei actualizarii a Politicii de confidentialitate: 25.10.2021.