“Ajut organizațiile să obțină capacitățile potrivite, necesare pentru a-și atinge obiectivele.  Lucrând îndeaproape cu clientul, găsesc candidați potriviți pentru anumite roluri sau proiectez și implementez instrumente optime de HR pentru recrutare, dezvoltare, managementul talentelor, managementul performanței, planificarea carierei, managementul schimbării.

 

În calitate de profesionist în resurse umane și absolvent de EMBA, am o abordare strategică, de rezolvare a problemelor și orientată către oameni a proiectelor mele, adresându-mă nevoilor clienților din diverse industrii, cum ar fi fmcg, retail, pharma, bancar, producție, turism, ONG-uri. Printre acestea se numără organizații precum Mobexpert, British American Tobacco, Tymbark Maspex, Dr. Oetker, Honda Trading, Help Net Farma, Alstom, Siemens PSE, Tryamm, Whirlpool, Coty, HBO România, Rosavis, Hotel International Sinaia, Accent Tourism and Events, Asociația Kolping România, Junior Achievement.

 

Începând cu ianuarie 2024, am intrat în parteneriat cu KapitalHR; împreună, livrăm un set de servicii HR de calitate excelentă pentru clienții noștri. “

Cristian a absolvit EMBA IEDC Bled School of Management, Slovenia în 1999 și Academia de Studii Economice, Comerț, Turism și Servicii, în 1994 la București. Este președintele IEDC Alumni Club România și membru al HR Club România.

Între ianuarie și iunie 2000, a lucrat în Zagreb, Croația în calitate de consultant pentru CARNet, Rețeaua Academică și de Cercetare Croată și a avut o bursă de 4 luni în 1997, în Finlanda, unde a urmat cursuri la Universitatea Karelia de Nord din Joensuu. Cristian a fost preparator la Academia de Studii Economice din București între 1995-1998.

ro_RORO