Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus tempor lacinia diam quis imperdiet. Proin vitae iaculis nisl. Cras eleifend quam lectus, sed bibendum libero convallis at. Nulla sagittis convallis neque at scelerisque. Pellentesque placerat bibendum magna, semper accumsan sem congue nec. Etiam viverra, ipsum vel suscipit varius, neque odio suscipit orci, et molestie metus mi a dui.

Recrutam avocati, indiferent de nivelul de senioritate sau de specializarea pe care o cautati. Putem identifica pentru dvs. juniori, senior associates si chiar profesionisti cu multa experienta, care au gradul de specializare si abilitatile de business necesare, pentru a deveni parteneri in cadrul organizatiei dvs. Oferim, de asemenea, servicii de „head hunting”,  pentru a ajunge la  cei mai apreciati avocati din piata, care pot aduce valoarea de care aveti nevoie in echipa dvs.

Stim ca succesul proiectelor dvs. nu depinde doar de avocati, ci si de cei care ii asista din umbra, cu loialitate, atentie la detalii, initiativa si cunostinte juridice de baza. Astfel, acordam multa atentie recrutarii de paralegals – profesionistii discreti din spatele oricarui avocat de succes. In plus, pentru ca totul sa functioneze fara cusur in organizatia dvs., ne asumam sa gasim persoanele potrivite pentru orice activitate suport dintr-o casa de avocatura: de la contabilitate, la PR.

Protectia datelor personale este o specializare relativ noua, care a devenit din ce in ce mai relevanta dupa intrarea in vigoare a GDPR. Cadrul legislativ inca imatur, optiunile de formare si certificare extrem de variate ca durata, curicula si grad de formalism si necesitatea de a completa cunostintele juridice cu know-how tehnic, fac din recrutarea de specialisti in protectia datelor personale o adevarata provocare. Noi va putem ajuta sa o depasiti cu succes.

Aceasta categorie de servicii se adreseaza companiilor care urmaresc sa isi sercurizeze businessul atragand in echipa cei mai buni specialisti in drept, dispusi sa le ajute sa navigheze cu success apele tulburi ale legislatiei din Romania, dintr-o pozitie in-house. In functie de nevoile si cerintele dvs., putem identifica atat membri ai baroului Bucuresti, cat si consilieri juridici. De asemenea, putem recruta persoane calificate sa preia rolul de manager juridic.